Welkom op de officiële website van Tenshinshō-den Katori Shintō-ryū Den Haag Nederland.

Wij nodigen je graag uit kennis te maken met een stuk Japans cultureel erfgoed en de wijze waarop wij in Nederland bijdragen aan de instandhouding daarvan.

Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu (TSKSR) is een compleet curriculum van martiale vaardigheden zoals ruim 550 jaar geleden ontwikkeld door de stichter van de school, Iizasa Choisai Ieano. De overdracht van generatie op generatie geschiedde door onderricht en training.
Deze overdracht beperkt zich sinds eind 20
e eeuw niet meer tot binnen de grenzen van Japan, waardoor het ook in Nederland mogelijk is onderdeel uit te maken van het in leven houden van een Japanse krijgerstraditie.

Als je geïnteresseerd bent in traditionele krijgskunsten, de historische context en de gebruiken en etiquette die erbij komen kijken, kun je op deze site meer informatie vinden over de ryu. Daarnaast geven we achtergrondinformatie over de oprichter van de Haagse dojo, alsmede de huidige sensei.

Wil je graag een keer een training meemaken, of wil je meer informatie, dan kan je contact met ons opnemen. Onze gegevens vind je in de daarvoor bestemde sectie van de site.